uw aankoopmakelaar
in zwolle

Uw droomhuis aankopen? Wij regelen dat voor u!

Wanneer u een huis wilt kopen, kunt u ons als de aankoopmakelaar van Zwolle inschakelen. Het gaat tenslotte om een grote en niet alledaagse aankoop. Bovendien hebben consumenten vaak niet de mogelijkheden om uitgebreid marktonderzoek te doen en is hun kennis van bouwkundige- en juridische aspecten rond de aankoop in het algemeen beperkt.

Als aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen. We adviseren u over de reële waarde van een woning. We bieden bescherming bij onverwachte onvolkomenheden. En we zijn uw adviseur bij de bezichtigingen en bij de notaris.

We verzorgen de onderhandelingen, zodat u een zo laag mogelijke prijs betaalt. Onderhandelen hoort nu eenmaal bij ons werk. Mogen wij helpen bij de aankoop van uw droomhuis? 

thuis in iedere
    wijk van zwolle

De actuele woningmarkt in Zwolle is oververhit. Het vinden van een nieuwe woning is nog niet zo makkelijk. Als aankoopmakelaar in Zwolle helpen we u bij de aankoop van uw droomhuis. 

Met trots mogen wij ons dé aankoopmakelaar van Zwolle noemen. Met een continue groot woningaanbod in de hele stad, zijn wij thuis in iedere woonwijk van Zwolle. Van Assendorp tot Stadshagen, en van Holtenbroek tot Zwolle Zuid. Deze actuele kennis en ervaring op de woningmarkt van Zwolle versterkt onze onderhandelingspositie als aankoopkoopmakelaar. 

huizen verkocht in zwolle:

0

Gemiddelde looptijd

0
maanden

6 redenen voor een
    aankoopmakelaar

Een woning kopen is een spannende gebeurtenis. Iets wat u niet zo vaak doet. Als aankoopmakelaar begrijpen wij dat maar al te goed. Een woning aankopen is een vak apart. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Als erkend aankoopmakelaar in Zwolle helpen wij u dan ook graag bij het vinden van uw droomhuis.

Als aankoopmakelaar kijken wij altijd met een objectieve blik. We zijn onafhankelijk en durven kritisch en eerlijk te zijn. Wij geven onze professionele mening over bijvoorbeeld de staat en potentie van de woning.  

De wens voor een ander huis kenbaar gemaakt? Dan lijkt iedereen ineens een beetje makelaar met goedbedoelde tips en adviezen. Maar er is maar één iemand die echt verstand van zaken heeft; de aankoopmakelaar. Wij controleren de koopovereenkomst en weten welke juridische aspecten van belang zijn.

Wij kennen de Zwolse woningmarkt als onze broekzak. Wij weten wat er speelt in de buurt, of zelfs straat, die u op het oog heeft. Die kennis delen we met u. We weten wat de woning waard is en of bepaalde gebreken vaak voorkomen. 

Wij horen vaak als eerste welke woningen er beschikbaar komen. Dat geeft u een voorsprong op mede-kopers die vooral huizensites als Funda bekijken. Bovendien is de aankoopmakelaar precies op de hoogte van uw wensen en kan u snel informeren.

Woningprijzen kunnen de pan uitrijzen. Vaak wordt een verkoopprijs gevraagd die hoger is dan de werkelijke woningwaarde. Wij doen de onderhandelingen voor u en kunnen het bod staven met duidelijke argumenten. Wij houden grip op de situatie en weten ook wanneer het niet meer reëel is om met de onderhandeling door te gaan.

Uw positie is met een aankoopmakelaar steviger. Onze aanwezigheid legt meer gewicht in de schaal. Wij zijn er om u zoveel mogelijk te ontzorgen in dit traject, waardoor het als minder stressvol wordt ervaren en nemen twijfel weg bij de daadwerkelijke aankoop.

nieuw te koop
    in zwolle e.o.

Klompestraat 40

8015 BS Zwolle

€ 525.000,- k.k.

Klompestraat 40

Op een unieke locatie in Zwolle-Zuid staat deze uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, 5 slaapkamers (!) en een verzorgde voor- en achtertuin (...

Op een unieke locatie in Zwolle-Zuid staat deze uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, 5 slaapkamers (!) en een verzorgde voor- en achtertuin (zuidoost). Door het uitbouwen van de begane grond aan de achterzijde en het realiseren van een opbouw op de garage biedt dit woonhuis verrassend veel ruimte! Daarnaast is dit woonhuis energiezuinig en voorzien van maar liefst 17 zonnepanelen. Niet alleen de hoeveelheid ruimte maar ook de ligging is verrassend te noemen. ...

153 m2

6 kamers

5 slaapkamers

Verkavelingsweg 5 B

8061 PJ Hasselt

€ 498.000,- k.k.

Verkavelingsweg 5 B

Op een prachtige locatie in het buitengebied tussen Hasselt en Zwolle (in buurtschap Genne) staat dit deel van een woonboerderij ...

Op een prachtige locatie in het buitengebied tussen Hasselt en Zwolle (in buurtschap Genne) staat dit deel van een woonboerderij met vrijstaande berging op een grote, volop privacy biedende kavel. De kavel bestaat uit een siertuin met terras, vijver en bos. De woonboerderij staat een stukje hoger dan de tuin en omgeving waardoor je vanuit huis mooi wegkijkt op de tuin en de omgeving. De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1875 ...

100 m2

4 kamers

3 slaapkamers

Oreganoweg 25

8042 NT Zwolle

€ 350.000,- k.k.

Oreganoweg 25

Op een prachtige locatie, met fraai uitzicht op groen en water, staat deze bungalow met eigen oprit, carport, voortuin, bergingen ...

Op een prachtige locatie, met fraai uitzicht op groen en water, staat deze bungalow met eigen oprit, carport, voortuin, bergingen en besloten patio aan de achterzijde. Deze bungalow staat in de geliefde wijk Westenholte en ligt op loopafstand van het Stinspark. De ligging van de bungalow aan de voorzijde is prachtig, vanuit hier kijk je uit op groen en water. Dit zorgt voor veel ruimte, rust en privacy aan de ...

87 m2

4 kamers

3 slaapkamers

Onbezorgd uw
woning aankopen

Uw droomhuis kopen tegen de juiste voorwaarden en voor de juiste prijs. Dat is ons doel als aankoopmakelaar. In die ene leuke straat, die charmante jaren ’30 woning of die strakke nieuwbouwwoning. Wij kijken altijd door een vakkundige bril. Wij zijn er om u te helpen in het maken van de juiste keuze. De Zwolse woningmarkt kent voor ons geen geheimen meer. Wij maken uw woningaankoop net iets minder spannend.  

Goed en gemakkelijk contact, Kocht voor een lagere prijs dan gedacht. Heeft zowel bij verkoop als aankoop geholpen. Betrouwbaar, toegankelijk en prettig kantoor.

E. van der Linde

Aankoop

Nadat ik zonder aankoopmakelaar verschillende keren achter het net viste heeft makelaardij Edwin van Vilsteren mij naar volledige tevredenheid bijgestaan in een succesvolle koop.

Klant via Funda

Aankoop

NVM Makelaar Edwin van Vilsteren

We komen
    graag in contact

Wilt u meer weten over Edwin van Vilsteren Makelaars als uw aankoopmakelaar? Maak alvast kennis met ons team of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Deel uw
   ervaring!

Vertel wat uw ervaring is met Edwin van Vilsteren Makelaars om zo onze dienstverlening te verbeteren en help anderen een keuze te kunnen maken!

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden