Klanten beoordelen ons met 4,6/5
4.6/5

uw huis verkopen
in zwolle

Overweegt u om uw huis in Zwolle te verkopen? Het verkopen van uw huis is vaak een spannende gebeurtenis.
Afstand doen van een huis waar u wellicht al jaren woont, een huis dat uw thuis is geworden. De verkoop daarvan doet u natuurlijk niet iedere dag. En daarom wilt u naast een goede verkoopprijs dat de verkoop van uw huis zorgeloos verloopt.

Wij helpen
    bij uw verkoop

Ons gedreven en deskundige team staat voor u klaar om uw huis in Zwolle te verkopen. Wij zijn al jaren marktleider op de Zwolse woningmarkt. En daar zijn we trots op! Maar nog trotser zijn wij op de waardering die wij krijgen van de verkopers.

edwin van vilsteren
    thuis in zwolle

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Zwolle is het fijn dat uw makelaar de woningmarkt goed kent. Door ons continue ruime woningaanbod in Zwolle, zijn we thuis in iedere wijk van Zwolle. We hebben een groot netwerk in Zwolle. Wilt u uw huis verkopen in de diverse wijk Zwolle-Zuid, uw nieuwbouwhuis in Stadshagen of wilt u uw huis in de karakteristieke wijk Assendorp verkopen? Onze deskundige makelaars kennen de Zwolse woningmarkt door en door en ontzorgen u in het gehele verkooptraject.

Vrijblijvende waardebepaling

Is dit voor u het juiste moment om uw huis te verkopen? Benieuwd wat uw huis in Zwolle waard is? Laat u adviseren door onze ervaren makelaars.

Heel prettig contact, ook met de medewerkers op kantoor. Goed naar ons geluisterd, kwam tegemoet aan onze wensen. Goede adviezen. Buitengewoon mooie presentatie van onze woning.

Klant via Funda

Verkoop

Prettig en snel contact. Deskundig en zeer goed ingevoerd in Zwolse huizenmarkt. Zeker aan te bevelen als aankoop makelaar.

Klant via Funda

Aankoop

Zeer deskundig, professioneel en vriendelijk geholpen met de aankoop van mijn woning. Een aanrader!

Klant via Funda

Aankoop

Wij zijn in alle aspecten zeer tevreden met de diensten van zowel van Vilsteren zelf als zijn medewerkers! Adequaat, vriendelijk en deskundig, meedenkend en servicegericht!

Klant via Funda

Verkoop

Professionele makelaar met verstand van zaken, die de markt goed kent. Snel en behulpzaam met goede tussentijdse communicatie over de status. Aanrader.

Klant via Funda

Verkoop

Contact was prima, kort en duidelijk en deskundig, geen overbodige communicatie , met verstand van de markt in de stad.

Mevr. Y.M.M. Moossdorff

Verkoop

Zeer betrokken makelaar en medewerkers. Begeleiding tijdens het gehele proces is bijzonder goed. Aanrader!

Dhr. Erik

Verkoop

Het was een fijne samenwerking! De makelaar heeft verstand van zaken en weet hoe de markt in elkaar steekt. Het resultaat is dan ook bevredigend!

Klant via Funda

Verkoop

Goed en gemakkelijk contact, Kocht voor een lagere prijs dan gedacht. Heeft zowel bij verkoop als aankoop geholpen. Betrouwbaar, toegankelijk en prettig kantoor.

E. van der Linde

Aankoop

uw huis verkopen
  in 6 bewezen stappen

Als NVM Makelaar verkopen wij huizen volgens 6 stappen. En dat doen we al jaren met succes. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van uw huis in Zwolle? We lichten onze stappen bij de verkoop van een woning alvast aan u toe, zodat u precies weet wat u van Edwin van Vilsteren Makelaars kunt verwachten.
Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan wilt u niet alleen de beste prijs, u wilt ook dat de verkoop soepel en zorgeloos verloopt. Een goede klik en vertrouwen in uw makelaar is daarom erg belangrijk. In dit eerste kennismakingsgesprek vertellen wij u over onze werkwijze, we bekijken uw huis in of rondom Zwolle en bepalen de mogelijke verkoopprijs en verkoopstrategie. Geeft u ons het vertrouwen om uw huis in Zwolle te verkopen? Dan gaat ons gedreven en deskundige team gelijk voor u aan de slag.
Als ervaren makelaar in Zwolle weten we als geen ander hoe je een huis moet verkopen. En daarbij hoort een professionele woningpresentatie. Onze fotograaf weet uw huis op de beste manier te presenteren. We plaatsen uw woning niet alleen op Funda, maar maken voor de verkoop van uw huis ook een full colour brochure.
De kans dat er veel interesse is bij de verkoop van uw huis is groot. De huizenmarkt in Zwolle is krap op het moment. Edwin van Vilsteren Makelaars zorgt ervoor dat dit in goede banen wordt geleid. Onze makelaars voeren zélf op enthousiaste wijze de bezichtigen uit en daarin onderscheid Edwin van Vilsteren Makelaars zich ten opzichte van andere makelaars in Zwolle. Omdat onze makelaars ook zelf de waardebepalingen uitvoeren, hebben zij al veel kennis van uw woning. En dat betekent dat onze makelaars altijd een deskundige rondleiding geven aan uw potentiele kopers. Na afloop van de bezichtiging brengen wij u direct op de hoogte, de verkoop van uw huis is immers een spannende gebeurtenis. En dat begrijpen wij maar al te goed.
Is er een geïnteresseerde koper voor uw huis? Dan is het tijd voor de onderhandelingen. Ons team streeft altijd naar de beste verkoopprijs én niet te vergeten de beste verkoopvoorwaarden. Edwin van Vilsteren Makelaars heeft veel ervaring en kennis van de huizenmarkt in Zwolle. En door een continue ruim aanbod van woningen in Zwolle zijn we altijd goed op de hoogte.
Wanneer we een overeenstemming hebben bereikt over de verkoop van het huis, is het tijd om de koopovereenkomst te tekenen. Veel verkopers ervaren de koopovereenkomst als een ingewikkelde kwestie. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten u deze juridische zaken ‘eenvoudig’ uit te leggen. Zo kunt u met een goed gevoel tekenen voor de verkoop van uw huis.
De laatste stap voordat uw huis echt verkocht is, is tekenen bij de notaris. Voorafgaand aan deze afspraak gaan we samen met de kopers naar het huis om alle zaken over te dragen.
Een leuke en persoonlijke quote van Edwin over Zwolle
Edwin van Vilsteren - Registermakelaar

Onlangs
  verkocht

Verkocht

Obrechtstraat 347

8031 AW Zwolle

€ 249.000,- k.k.

Obrechtstraat 347 Verkocht

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Dit riante ...

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Dit riante en eigentijds ingerichte appartement, een maisonnette met 3 slaapkamers, bevindt zich op de 3e en 4e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex in de wijk Holtenbroek. Het complex beschikt over een lift, terwijl de inpandige berging zich op de begane grond bevindt. Parkeergelegenheid is ruimschoots beschikbaar in de nabije omgeving. Op ...

85 m2

4 kamers

3 slaapkamers

Verkocht

Van Pallandtmarke 123

8016 CV Zwolle

€ 389.500,- k.k.

Van Pallandtmarke 123 Verkocht

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Geen zin ...

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Geen zin om te klussen? Welkom bij deze instapklare woning aan de Van Pallandtmarke 123! Op een mooie en rustige locatie gelegen, aan de rand van Zwolle-Zuid vlak bij de uiterwaarden van de IJssel vindt u deze ruime en modern afgewerkte tussenwoning. De afgelopen zeven jaren is de woning grondig onder handen genomen ...

126 m2

5 kamers

4 slaapkamers

Verkocht

Marjoleinweg 16

8042 HX Zwolle

€ 339.000,- k.k.

Marjoleinweg 16 Verkocht

Wonen aan een park, met een groen en vrij uitzicht? Van harte welkom aan de Marjoleinweg 16! Gunstig gelegen aan een ...

Wonen aan een park, met een groen en vrij uitzicht? Van harte welkom aan de Marjoleinweg 16! Gunstig gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer treft u in de groene en kindvriendelijke wijk Westenholte deze ruime tussenwoning aan. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is de woning vrij gelegen, wat naast een fraai uitzicht naar het ‘Stinspark’ ook zorgt voor veel lichtinval. Behalve dat het een lichte woning ...

106 m2

5 kamers

4 slaapkamers

Huis verkopen door
    een nvm makelaar

Edwin van Vilsteren Makelaars is een NVM Makelaar. NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer u uw huis laat verkopen door een NVM makelaar, bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare makelaar.
NVM Makelaar Edwin van Vilsteren

we helpen graag
    met de verkoop

Mogen wij ook uw huis in Zwolle verkopen? Ons team van verkoopmakelaars staat voor u klaar.
Twijfelt u nog of heeft u vragen? Bel ons op 038 460 7690 of vul het contactformulier in. 

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden