Edwin van vilsteren makelaars

Uw makelaar in Hattem

Klanten beoordelen ons met een 9,0

Contact was prima, kort en duidelijk en deskundig, geen overbodige communicatie , met verstand van de markt in de stad.

Mevr. Y.M.M. Moossdorff

Verkoop

Zeer betrokken makelaar en medewerkers. Begeleiding tijdens het gehele proces is bijzonder goed. Aanrader!

Dhr. Erik

Verkoop

Het was een fijne samenwerking! De makelaar heeft verstand van zaken en weet hoe de markt in elkaar steekt. Het resultaat is dan ook bevredigend!

Klant via Funda

Verkoop

Goed en gemakkelijk contact, Kocht voor een lagere prijs dan gedacht. Heeft zowel bij verkoop als aankoop geholpen. Betrouwbaar, toegankelijk en prettig kantoor.

E. van der Linde

Aankoop

De contacten liepen goed Alles werd correct behandeld We werden goed op de hoogte gehouden van de verloop van de verkoping

Klant via Funda

Verkoop

Nadat ik zonder aankoopmakelaar verschillende keren achter het net viste heeft makelaardij Edwin van Vilsteren mij naar volledige tevredenheid bijgestaan in een succesvolle koop.

Klant via Funda

Aankoop

Wat wij
    voor u doen

Een woning verkopen of kopen? Dat is een grote stap in uw leven. Afstand doen van een huis waar u wellicht al jaren woont of eindelijk de stap maken naar uw droomhuis. De professionele NVM makelaars van Edwin van Vilsteren Makelaars helpen u graag bij het verkopen of kopen van een huis in Hattem. Onze NVM makelaars zijn goed opgeleid, deskundig en ontzorgen u gedurende het gehele proces. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Onze makelaars helpen u graag bij een zorgeloze verkoop. En dat gaat veel verder dan een goede verkoopprijs. Bekijk onze aanpak.

Een huis kopen die past bij al uw wensen? Onze aankoopmakelaars helpen u bij het vinden van het geschikte droomhuis.

Onze “Vastgoedcert” gecertificeerde NVM taxateurs maken een nauwkeurig en betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport voor u. 

dit is ons
    actuele woningaanbod

Menno van Coehoornsingel 2 a

8011 XA Zwolle

€ 898.000,- k.k.

Menno van Coehoornsingel 2 a

Op een prachtige locatie in de historische binnenstad van Zwolle staat dit statige herenhuis met zonnige binnenplaats (zuid). De aan ...

Op een prachtige locatie in de historische binnenstad van Zwolle staat dit statige herenhuis met zonnige binnenplaats (zuid). De aan de singel gelegen woning heeft een prachtig uitzicht over het plantsoen en de stadsgracht. Deze sfeervolle en markante stadswoning is in 2011 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met gevoel voor luxe en stijlvolle details. De uitstraling van het pand in combinatie met de luxe en stijlvolle afwerking zorgen voor een bijzondere en ...

166 m2

3 kamers

2 slaapkamers

Handellaan 105 *

8031 EH Zwolle

€ 210.000,- k.k.

Handellaan 105 *

Één van de mooiste uitzichten over Zwolle! Dat biedt dit fraaie twee-kamer appartement met garage. Met een fantastisch uitzicht over ...

Één van de mooiste uitzichten over Zwolle! Dat biedt dit fraaie twee-kamer appartement met garage. Met een fantastisch uitzicht over het Zwarte Water en de wijk Stadshagen is dit appartement uniek te noemen. Het appartementengebouw ligt aan de rand van Holtenbroek, op korte afstand van het gezellige stadscentrum. Tevens is het complex ideaal gesitueerd ten opzichte van het winkelcentrum, sportvoorzieningen en diverse uitvalswegen. Het appartement heeft een eigen garagebox, erg ...

55 m2

2 kamers

1 slaapkamer

Handellaan 105

8031 EH Zwolle

€ 185.000,- k.k.

Handellaan 105

Één van de mooiste uitzichten over Zwolle! Dat biedt dit fraaie twee-kamer appartement met balkon op het westen. Met een ...

Één van de mooiste uitzichten over Zwolle! Dat biedt dit fraaie twee-kamer appartement met balkon op het westen. Met een fantastisch uitzicht over het Zwarte Water en de wijk Stadshagen is dit appartement uniek te noemen. Het appartementengebouw ligt aan de rand van Holtenbroek, op korte afstand van het gezellige stadscentrum. Tevens is het complex ideaal gesitueerd ten opzichte van het winkelcentrum, sportvoorzieningen en diverse uitvalswegen. Het appartement bestaat uit ...

55 m2

2 kamers

1 slaapkamer

Dé makelaar
    van Hattem

Uw huis in Hattem verkopen, uw droomhuis in Hattem kopen of een taxatierapport van een woonhuis in Hattem nodig?

Edwin van Vilsteren Makelaars is uw makelaar in Hattem! Ons kantoor ontzorgt al meer dan 15 jaar mensen bij de verkoop of aankoop van een huis in het mooie stadje Hattem aan de IJssel. Hattem ligt geografisch dicht bij Zwolle, vanuit Hattem fiets je in ca. 20 minuten naar de binnenstad van Zwolle.

Op zoek naar een ervaren NVM aankoopmakelaar in Hattem?

Kies dan voor Edwin van Vilsteren Makelaars. Dan weet u zeker dat u voor een ervaren NVM makelaar kiest. Wij zijn deskundig en betrouwbaar, uw woonwensen staan bij ons voorop. Onze professionele NVM makelaars regelen alles wat bij de aankoop van een huis in Hattem komt kijken. Door onze uitgebreide kennis van de woningmarkt in Hattem en omstreken en onze ervaring en gedegen bouwkundige kennis kunnen we u optimaal adviseren.

uw huis
    verkopen in Hattem

Heeft u plannen om uw huis  in Hattem te verkopen of wilt u weten wat uw huis in Hattem op dit moment waard is? Twijfelt u of dit het juiste moment is om uw woning in of rondom Hattem te verkopen? Vragen die we veel horen. Zeker in de huidige tijd waarin we te maken hebben met veel schaarste op de woningmarkt.

Wist u dat 67% van de huizenkopers in Hattem van buiten de gemeente Hattem komt? Dat betekent dat de focus voor een koper van uw huis niet alleen in Hattem moet liggen maar zeker ook in Zwolle en de rest van Nederland.

Maak een afspraak met een van onze makelaars, wij komen graag bij u langs voor een verkoopadviesgesprek. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Hoe wij uw huis in Hattem verkopen? Lees hier meer over onze aanpak

Net dat stapje extra… dat is wat we doen bij Edwin van Vilsteren Makelaars. Het draait niet alleen om de beste verkoopprijs, maar ook om een aangename en probleemloze verkooptraject. Ons gedreven en deskundige team staat voor uw klaar om uw huis in Hattem te verkopen. Trots zijn wij op de waardering die wij krijgen van verkopers. Graag komen we bij u thuis langs om onze werkwijze verder toe te lichten.

Door onze optimale verkooppresentatie inclusief full color woningbrochure en goed opgeleide team, bestaande uit 3 NVM-makelaars, een assistent makelaar en 2 assistent makelaars/binnendienst kunnen wij alle potentieel geïnteresseerden en u als opdracht altijd goed en professioneel bedienen, graag komt een van onze makelaars bij u langs om onze werkwijze uitgebreid toe te lichten.

Hattem een van de mooiste
    vestingsstadjes in Nederland

Wist u dat Hattem vanouds een Hanzestad is? En dat Hattem ook één van de 160 vestigingsstadjes is die Nederland rijk is? Met haar ligging aan de IJssel is Hattem een stadje met een rijke historie. Hattem beschikte over een heuse stadsmuur, waar nog delen van te zien zijn. Kenmerkend is de Dijkpoort, die uit de veertiende eeuw stamt, en fungeerde als één van de stadspoorten. De smalle straatjes en een sierlijke koopmanshuizen geven Hattem een pittoresk uiterlijk, dat schilderachtig mooi is.

In 1989 werd aan Hattem als enige stad in Nederland het Europese predicaat ‘Best Kept Village’ toegekend.

U vindt in Hattem niet alleen grote winkelketens, maar juist een verscheidenheid aan gezellige boetiekjes, restaurantjes en terrasjes waar u heerlijk kunt eten en drinken. Eerder hadden we het ook al over het schilderachtige uiterlijk van de stad; het Anton Pieckmuseum, met werken van de bekende kunstschilder is in Hattem gevestigd. Net als het Voermanmuseum en het Bakkerijmuseum. Er worden tal van evenementen georganiseerd in Hattem. Het bekendste festival is misschien wel het chocoladefestival dat elke 2 jaar gehouden wordt.

Hattem ligt aan de rand van Gelderland en wordt door de IJssel gescheiden van Overijssel. Zwolle is binnen een paar autominuten bereikbaar, maar ook op de fiets bent u binnen 20 minuten in Zwolle. Door de gunstige ligging is Hattem een aantrekkelijk stadje om te wonen. Hattem heeft rust en natuur, zoals landgoed Molecaten dat voor het grootste deel uit bossen bestaat. Een perfecte uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht. En een lekker terrasje pakken of winkelen bij de grotere ketens? Dan is daar Zwolle op steenworpafstand.

we komen
    graag in contact

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen beteken of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.  U kunst ons bellen op 038 460 7690 of vul het contactformulier in.

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden