Klanten beoordelen ons met 4,6/5
4.6/5

Uw verkoopmakelaar
in zwolle

Overweegt u om uw huis in Zwolle te verkopen? Als verkoopmakelaar in Zwolle ontzorgen wij u bij de verkoop van uw woning. 

Wij weten als geen ander dat de verkoop van uw huis een spannende gebeurtenis is. Er komen nogal wat zaken kijken bij de verkoop. Zaken waar u wellicht nog niet aan hebt gedacht of niet de kennis van hebt. Bovendien wilt u uw woning verkopen voor een mooie verkoopprijs, maar ook een verkoop sluiten met de beste voorwaarden.

En misschien wel net zo belangrijk; u wilt dat de verkoop zorgeloos verloopt. Als erkend NVM verkoopmakelaar begrijpen wij dat maar al te goed. Ons team van makelaars staat voor u klaar om uw woning in en rondom Zwolle te verkopen.

Wij staan
    voor u klaar

Edwin van Vilsteren Makelaars bestaat uit een team
van 5 gedreven en enthousiaste medewerkers.
Ingrid - Kandidaat Makelaar bij EVV Makelaars Zwolle

Ingrid

Register Makelaar / Taxateur
Edwin van Vilsteren - Register Makelaar / Taxateur bij EVV Makelaars Zwolle

Edwin

Register Makelaar / Taxateur

Aaltje

Assistent makelaar

Wij staan
    voor u klaar

Edwin van Vilsteren Makelaars bestaat uit een team
van 5 gedreven en enthousiaste medewerkers.

Daimy

Register Makelaar / Taxateur
Alain Michel - Assistent Makelaar bij EVV Makelaars Zwolle

Alain

Assistent Makelaar

Marije

Assistent Makelaar

Vragen? Ik hoor het graag!

Thuis in iedere
    wijk van zwolle

Met trots mogen wij ons dé verkoopmakelaar van Zwolle noemen. Met een continue groot woningaanbod in de hele stad, zijn wij thuis in iedere woonwijk van Zwolle. Van Assendorp tot Stadshagen, en van Holtenbroek tot Zwolle Zuid. Deze actuele kennis en ervaring op de woningmarkt van Zwolle versterkt onze onderhandelingspositie als verkoopmakelaar.

huizen verkocht in zwolle:

0

Gemiddelde looptijd

maanden
0
NVM Makelaar Edwin van Vilsteren

Onlangs verkocht
    in zwolle

Verkocht

Obrechtstraat 347

8031 AW Zwolle

€ 249.000,- k.k.

Obrechtstraat 347 Verkocht

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Dit riante ...

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Dit riante en eigentijds ingerichte appartement, een maisonnette met 3 slaapkamers, bevindt zich op de 3e en 4e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex in de wijk Holtenbroek. Het complex beschikt over een lift, terwijl de inpandige berging zich op de begane grond bevindt. Parkeergelegenheid is ruimschoots beschikbaar in de nabije omgeving. Op ...

85 m2

4 kamers

3 slaapkamers

Verkocht

Van Pallandtmarke 123

8016 CV Zwolle

€ 389.500,- k.k.

Van Pallandtmarke 123 Verkocht

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Geen zin ...

GEZIEN HET ENORME ANIMO VOOR DEZE WONING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING. Geen zin om te klussen? Welkom bij deze instapklare woning aan de Van Pallandtmarke 123! Op een mooie en rustige locatie gelegen, aan de rand van Zwolle-Zuid vlak bij de uiterwaarden van de IJssel vindt u deze ruime en modern afgewerkte tussenwoning. De afgelopen zeven jaren is de woning grondig onder handen genomen ...

126 m2

5 kamers

4 slaapkamers

Verkocht

Marjoleinweg 16

8042 HX Zwolle

€ 339.000,- k.k.

Marjoleinweg 16 Verkocht

Wonen aan een park, met een groen en vrij uitzicht? Van harte welkom aan de Marjoleinweg 16! Gunstig gelegen aan een ...

Wonen aan een park, met een groen en vrij uitzicht? Van harte welkom aan de Marjoleinweg 16! Gunstig gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer treft u in de groene en kindvriendelijke wijk Westenholte deze ruime tussenwoning aan. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is de woning vrij gelegen, wat naast een fraai uitzicht naar het ‘Stinspark’ ook zorgt voor veel lichtinval. Behalve dat het een lichte woning ...

106 m2

5 kamers

4 slaapkamers

Daarom een
    verkoopmakelaar

De juiste koper vinden voor uw woning is een vak apart. Als erkend NVM makelaar in Zwolle helpen wij u hier graag mee. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken. 

Met een voortdurend ruim woningaanbod in ons portefeuille zijn wij thuis in iedere wijk van Zwolle. En dat maakt onze onderhandelingspositie sterk. We weten wat er speelt op de huizenmarkt in de gezellige en karakteristieke wijk Assendorp. Maar ook de woningen én actuele verkoopprijzen in bijvoorbeeld Stadshagen of Zwolle Zuid kennen voor ons geen geheimen. En dat maakt ons sterk bij de verkoop van uw woning!
Een professionele fotograaf, inzet van effectieve verkoopkanalen, zoals Funda en essentiële woninginformatie. Als verkoopmakelaar weten wij precies hoe we uw woning moeten presenteren. Onder alle omstandigheden, ook wij ons momenteel in bevinden. Maar ook belangrijke informatie als een energiekeurmerk nemen wij mee.
De verkoopprijs is een belangrijk onderdeel van de verkoop. En dat is natuurlijk best spannend. Als verkoopmakelaar in Zwolle zijn wij gespecialiseerd in deze onderhandelingen. Door onze kennis en ervaring weten wij huizen op reële waarde te schatten. Voor woningeigenaren is dit lastiger in te schatten. Vaak zit er een emotionele waarde aan de woning of wordt de spanning teveel, waardoor niet het maximale uit de verkoop wordt gehaald. Door onze professionele kijk als verkoopmakelaar, bepalen wij altijd een realistische verkoopwaarde. En hiermee kunt u erop vertrouwen dat u het best haalbare uit de verkoop haalt.
Een belangrijk onderdeel bij de verkoop is het juridische aspect. De verkoopmakelaars van Edwin van Vilsteren Makelaars zijn goed geschoold en hebben ruime juridische kennis. Deze kennis gaat verder dan alleen de koopakte. Mag u bijvoorbeeld onderhandelen met meerdere partijen? Mogen potentiele kopers tegen elkaar opbieden? Wanneer u uw woning laat verkopen door een erkend verkoopmakelaar kunt u erop vertrouwen dat u handelt volgens de gedragsregels en dat u een goede koopakte tekent. Bovendien leggen wij u de koopakte op een eenvoudige manier uit. Hiermee weet u precies wat u afspreekt en waar u voor tekent bij de verkoop. En dat geeft wel zo’n vertrouwd gevoel!

erkend nvm
    verkoopmakelaar

Edwin van Vilsteren Makelaars is een aangesloten NVM Makelaar. NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM makelaars werken volgens vaste kwaliteitseisen en zijn goed opgeleid. Wanneer u uw woning verkoopt via een erkend NVM verkoopmakelaar, weet u dus zeker dat u in zee gaat met een expert.

Het juiste verkoopmoment

Twijfelt u om uw woning in Zwolle te verkopen? U bent niet de enige. Veel woningeigenaren twijfelen of dit wel het juiste moment is of hebben twijfels over de verkoopwaarde van hun huis. Ons team van ervaren verkoopmakelaars helpt u antwoord geven op deze vragen. Loop binnen in ons kantoor aan de Zwolse Thorbeckegracht of neem contact met ons op.

Uw woning
    verkopen

Als verkoopmakelaar verkopen wij huizen volgens 6 stappen. En dat doen wij al jaren met veel succes in Zwolle. Bent u benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van uw huis? Lees hier ‘uw huis verkopen in 6 stappen’. Of neem vrijblijvend contact met ons op.
Heel prettig contact, ook met de medewerkers op kantoor. Goed naar ons geluisterd, kwam tegemoet aan onze wensen. Goede adviezen. Buitengewoon mooie presentatie van onze woning.

Klant via Funda

Verkoop

Prettig en snel contact. Deskundig en zeer goed ingevoerd in Zwolse huizenmarkt. Zeker aan te bevelen als aankoop makelaar.

Klant via Funda

Aankoop

Zeer deskundig, professioneel en vriendelijk geholpen met de aankoop van mijn woning. Een aanrader!

Klant via Funda

Aankoop

Wij zijn in alle aspecten zeer tevreden met de diensten van zowel van Vilsteren zelf als zijn medewerkers! Adequaat, vriendelijk en deskundig, meedenkend en servicegericht!

Klant via Funda

Verkoop

Professionele makelaar met verstand van zaken, die de markt goed kent. Snel en behulpzaam met goede tussentijdse communicatie over de status. Aanrader.

Klant via Funda

Verkoop

Contact was prima, kort en duidelijk en deskundig, geen overbodige communicatie , met verstand van de markt in de stad.

Mevr. Y.M.M. Moossdorff

Verkoop

Zeer betrokken makelaar en medewerkers. Begeleiding tijdens het gehele proces is bijzonder goed. Aanrader!

Dhr. Erik

Verkoop

Het was een fijne samenwerking! De makelaar heeft verstand van zaken en weet hoe de markt in elkaar steekt. Het resultaat is dan ook bevredigend!

Klant via Funda

Verkoop

Goed en gemakkelijk contact, Kocht voor een lagere prijs dan gedacht. Heeft zowel bij verkoop als aankoop geholpen. Betrouwbaar, toegankelijk en prettig kantoor.

E. van der Linde

Aankoop

we komen
    graag in contact

Mogen wij ook uw huis in Zwolle verkopen? Ons team van verkoopmakelaars staat voor u klaar.
Twijfelt u nog of heeft u vragen? Bel ons op 038 460 7690 of vul het contactformulier in.

Deel uw
   ervaring!

Vertel wat uw ervaring is met Edwin van Vilsteren Makelaars om zo onze dienstverlening te verbeteren en help anderen een keuze te kunnen maken!

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden

ACTIE

Ontdek uw mogelijkheden met Edwin van Vilsteren Makelaars Zwolle

plan nu een vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Is dit het juiste moment om uw woning te verkopen? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is?

Ontdek uw mogelijkheden